FX SOLAR GROUP INVEST

 
ISMERTETŐ   MEGRENDELÉS

Tisztelt Érdeklődő!

Mint arról már olvashatott hirdetésünkben, egy kis segédeszközről (csőrgyűrű) van szó, amely madarakra, baromfira (tyúk, kakas, jérce, gyöngytyúk ****25mm-es CSŐRGYŰRŰ és PULYKÁRA 35-mm-es CSŐRGYŰRŰ****) felhelyezése után megakadályozza a mindig problémás tollcsipkedést. A csőrgyűrű nem akadályozza a normál étkezést és ivást. A madarak minden további nélkül továbbra is zavartalanul tudnak enni és inni, erre semmilyen befolyása nincs a gyűrűnek.
Ez a kis eszköz 100% -os megoldást kínál a kannibalizmus és tollcsipkedés ellen.
Vissza jelzések alapján – mivel, csőrük hegyes részének használatát is korlátozza- a tojás evésről leszoktatásban is segítségére lehet a gondos gazdának.

Ezzel a kis anyagi ráfordítással és egyszeri költséggel véglegesen, minden féle más (káros)anyagok a madarak szervezetébe juttatása nélkül, vethet véget a fenti igen nagy problémáknak.
A felhelyezése (lásd a kép) egyszerű, a madár csőrén lévő orrlyukba kell beilleszteni,úgy hogy a felső és alsó csőr közé kerüljön a lapított rész. Ezt pár perc alatt a madár megszokja, fájdalmat nem okozz neki, sem a felhelyezés sem a viselés. Ezútán vissza engedhetjük társai közé. Amennyiben megszeretné rendelni, az oldalon lévő megrendelő kitöltésével ezt megteheti.

Nagyobb mennyiségnél (> 100 db) nagy segítség az alábbi képen is látható -megrendelhető- szerszám, amelyre feltárázva a csőrgyűrűket, gyorsan, pontosan helyezhetjük fel a madarakra!

Várjuk megrendelését!
szerszám

Ára: 15.799.- Huf

tyúk

Klikk!

gyűrű

Klikk!

    Csőrgyűrű

Megrendelését az alábbi megrendelő kitöltésével fogadjuk el! A megrendelő elküldése után visszaigazoló e-mailt kap (kivétel a VIPMAIL és CITROMAIL-es címek) a megrendelésről. Amennyiben az nem érkezik meg önhöz, abban az esetben megrendelése nem került rögzítésre, így teljesíteni sem tudjuk!
A posta költség (50 db-ig) 495.-Ft, 51-db-tól 750.-Ft
A csőrgyűrű 120.-Ft/db ill. csomagolási költség csomagonként 100.-Ft.
Személyes átvétel esetén értelemszerüen készpénz azaz nincs küldés!

A megrendeléssel kapcsolatban a gyakran ismételt kérdések között található tájékoztatás, az oldal bal alján, a fórum részben. Mielött rendel javasoljuk megtekinteni!

Teljes név:
E-mail cím:
Tárgy:
Mobil szám: +36  
Város:
Írányitószám:
Közterület neve:
Közterület jellege: 
Ház szám:
Tyúk,Pulyka,
Szerszám:
Mennyiség: 10-el osztható, 10-20-30 stb
Szállítási mód:
Fízetési mód:
Vlassz
 Kód:
A fenti kód:
  után várjon, a megnyiló ablakra!

A csőrgyűrűt (magán importként € 45.00-ig vámmentessen) magán,hobby állattartók részére tartjuk,értekesítjük ill. biztosítjuk a vásárlás lehetőségét! Amennyiben Önnek ez nem felel meg,nem ért egyet, úgy a NE RENDELJEN ezen oldalon! Egyeztetés a fentiektől eltérő vásárlás esetén előre e-mailban! Amennyiben a MEGRENDELÉS gombot lenyomja elfogadja a fenti feltételeket!

     
Fórum

GYIK:

1: A megrendelést visszaigazoló e-mail-t a levelezőrendszer SPAM mappájában is ellenörizze gyakran oda kézbesítödnek! A megrendelő gomb lenyomása után várjon türelemmel a megnyiló ablakra abban fontos tartalom van.

2: Postai utánvételre sajnos nincs lehetőség, a visszaélések miatt. Egy csomag feladása 1855.-Ft utánvéttel. Sokan nem vették át így az vissza került. A postai feladás költségét nem téritik vissza.Tehát csak és kizárólag előrefizetéssel lehet rendelni!

3: A postai rószaszínű csekk: annyit jelent hogy a megrendelést visszaigazoló e-mailban szereplő adatokkal be kell fáradni a legközelebbi posta hivatalba, ott kitölteni a posta utalványt, a kapott adatokkal.

4: Személyesen Komárom-Esztergom megye (2899) Naszály településen lehet átvenni a megrendelést.Ehhez is szükséges a megrendelés kitöltése, amelyben az átvétellel kapcsolatos információk megküldésre kerülnek. A megrendelést követően a levelező programok SPAM mappáját is meg kell nézni, gyakran oda kézbesítödnek ezen levelek!

5: Szállítás: sikeres megrendelést követően, a fizetés megérkezése (e-mail -es értesítés) után, az azt követő napon minden csomagot postázunk. A posta kb 3-4 munkanap alatt kézbesíti. A további szállítási tájékoztatás a visszaigazoló ill az azt követő fizetési értesítésben található!


Neved:
E-mail címed:
Üzeneted:
sm01 sm02 sm03 sm04 sm05
 
Oldalak: [1][2][3][4][5][6]7[8][9][10][11]Összes üzenet:93
#40 Írta: Csurka Lajos 2017-07-13 15:07:23
Tisztelt Solar tegnapi üzire nem kaptam választ szeretném ha válaszolna rá
#39 Írta: Csurka Lajos 2017-07-12 15:07:12
Tisztelt Benkő úr a rendelésben rozsaszin csekkes befizetést választottam tegnap de ma birtam menni a postára, és mondták hogy az két nap alatt nincs ott igy az OTP keresztül már el is utaltam az összeget közleményként a nevem Csurka Lajos, azt mondták hogy már rajta is van, remélem nem probléma hogy igy utaltam de igy volt a gyorsabb, nagy szükségünk lenne rá, köszönöm a megértést tisztelettel: Csurka Lajos
#38 Írta: Solar 2017-07-12 10:07:29
Tisztelt Megrendelőink! Szabadságom töltöttem a múlt ill jelenlegi héten, ezen okból késik a szállítás. Mai az első munkanapom amelyen minden megrendelést teljesítünk! Köszönöm türelmüket és megértésüket.sm03
#37 Írta: lajos a vargaektol 2017-07-11 23:07:56
kedves solar ha mar nincs postai utanvet kerlek aruld ella pontos cimedet aholszemejesen at lehet venni es fizetni koszike lila.
#36 Írta: Pokovics Zoltánné 2017-07-10 07:07:52
Üdv! Érdeklődnék hogy a megrendelt csőrgyűrűket mikor fogom megkapni, mert 07.03.-án megrendeltem és fizettem , a visszaigazoló email- en kívül semmi visszajelzést sem kaptam. Válaszát köszönöm
#35 Írta: Pokovics Zoltánné 2017-07-10 07:07:42
Üdv! Érdeklődnék hogy a megrendelt csőrgyűrűket mikor fogom megkapni, mert 07.03.-án megrendeltem és fizettem , a visszaigazoló email- en kívül semmi visszajelzést sem kaptam. Válaszát köszönöm
#34 Írta: Hanna 2017-07-06 16:07:34
Kedves Mindenki...erdekelne pulykak reszere gyuru de nem talaltam elerhetoseget kernek egy cimet telefonszammal ha lehetseges koszontem Hanna
#33 Írta: Pokovics Zoltánné 2017-07-03 19:07:12
Jó napot!A mai napon 17:10:41-kor rendeltem 30 db csőrgyűrűt postai szállítást kértem, Paypal-al fizettem Pokovics Péter néven . Remélem a megrendelésem így is érvényes. Válaszát előre is köszönöm.
#32 Írta: Pokovics Zoltánné 2017-07-03 19:07:58
Jó napot!A mai napon 17:10:41-kor rendeltem 30 db csőrgyűrűt postai szállítást kértem, Paypal-al fizettem Pokovics Péter néven . Remélem a megrendelésem így is érvényes. Válaszát előre is köszönöm.
  LevélküldésKAPCSOLAT