FX SOLAR GROUP INVEST

 
ISMERTETŐ   MEGRENDELÉS

Tisztelt Érdeklődő!

Mint arról már olvashatott hirdetésünkben, egy kis segédeszközről (csőrgyűrű) van szó, amely madarakra, baromfira (tyúk, kakas, jérce, gyöngytyúk ****25mm-es CSŐRGYŰRŰ és PULYKÁRA 35-mm-es CSŐRGYŰRŰ****) felhelyezése után megakadályozza a mindig problémás tollcsipkedést. A csőrgyűrű nem akadályozza a normál étkezést és ivást. A madarak minden további nélkül továbbra is zavartalanul tudnak enni és inni, erre semmilyen befolyása nincs a gyűrűnek.
Ez a kis eszköz 100% -os megoldást kínál a kannibalizmus és tollcsipkedés ellen.
Vissza jelzések alapján – mivel, csőrük hegyes részének használatát is korlátozza- a tojás evésről leszoktatásban is segítségére lehet a gondos gazdának.

Ezzel a kis anyagi ráfordítással és egyszeri költséggel véglegesen, minden féle más (káros)anyagok a madarak szervezetébe juttatása nélkül, vethet véget a fenti igen nagy problémáknak.
A felhelyezése (lásd a kép) egyszerű, a madár csőrén lévő orrlyukba kell beilleszteni,úgy hogy a felső és alsó csőr közé kerüljön a lapított rész. Ezt pár perc alatt a madár megszokja, fájdalmat nem okozz neki, sem a felhelyezés sem a viselés. Ezútán vissza engedhetjük társai közé. Amennyiben megszeretné rendelni, az oldalon lévő megrendelő kitöltésével ezt megteheti.

Nagyobb mennyiségnél (> 100 db) nagy segítség az alábbi képen is látható -megrendelhető- szerszám, amelyre feltárázva a csőrgyűrűket, gyorsan, pontosan helyezhetjük fel a madarakra!

Várjuk megrendelését!
szerszám

Ára: 15.799.- Huf

tyúk

Klikk!

gyűrű

Klikk!

    Csőrgyűrű

Megrendelését az alábbi megrendelő kitöltésével fogadjuk el! A megrendelő elküldése után visszaigazoló e-mailt kap (kivétel a VIPMAIL és CITROMAIL-es címek) a megrendelésről. Amennyiben az nem érkezik meg önhöz, abban az esetben megrendelése nem került rögzítésre, így teljesíteni sem tudjuk!
A posta költség (50 db-ig) 495.-Ft, 51-db-tól 750.-Ft
A csőrgyűrű 120.-Ft/db ill. csomagolási költség csomagonként 100.-Ft.
Személyes átvétel esetén értelemszerüen készpénz azaz nincs küldés!

A megrendeléssel kapcsolatban a gyakran ismételt kérdések között található tájékoztatás, az oldal bal alján, a fórum részben. Mielött rendel javasoljuk megtekinteni!

Teljes név:
E-mail cím:
Tárgy:
Mobil szám: +36  
Város:
Írányitószám:
Közterület neve:
Közterület jellege: 
Ház szám:
Tyúk,Pulyka,
Szerszám:
Mennyiség: 10-el osztható, 10-20-30 stb
Szállítási mód:
Fízetési mód:
Vlassz
 Kód:
A fenti kód:
  után várjon, a megnyiló ablakra!

A csőrgyűrűt (magán importként € 45.00-ig vámmentessen) magán,hobby állattartók részére tartjuk,értekesítjük ill. biztosítjuk a vásárlás lehetőségét! Amennyiben Önnek ez nem felel meg,nem ért egyet, úgy a NE RENDELJEN ezen oldalon! Egyeztetés a fentiektől eltérő vásárlás esetén előre e-mailban! Amennyiben a MEGRENDELÉS gombot lenyomja elfogadja a fenti feltételeket!

     
Fórum

GYIK:

1: A megrendelést visszaigazoló e-mail-t a levelezőrendszer SPAM mappájában is ellenörizze gyakran oda kézbesítödnek! A megrendelő gomb lenyomása után várjon türelemmel a megnyiló ablakra abban fontos tartalom van.

2: Postai utánvételre sajnos nincs lehetőség, a visszaélések miatt. Egy csomag feladása 1855.-Ft utánvéttel. Sokan nem vették át így az vissza került. A postai feladás költségét nem téritik vissza.Tehát csak és kizárólag előrefizetéssel lehet rendelni!

3: A postai rószaszínű csekk: annyit jelent hogy a megrendelést visszaigazoló e-mailban szereplő adatokkal be kell fáradni a legközelebbi posta hivatalba, ott kitölteni a posta utalványt, a kapott adatokkal.

4: Személyesen Komárom-Esztergom megye (2899) Naszály településen lehet átvenni a megrendelést.Ehhez is szükséges a megrendelés kitöltése, amelyben az átvétellel kapcsolatos információk megküldésre kerülnek. A megrendelést követően a levelező programok SPAM mappáját is meg kell nézni, gyakran oda kézbesítödnek ezen levelek!

5: Szállítás: sikeres megrendelést követően, a fizetés megérkezése (e-mail -es értesítés) után, az azt követő napon minden csomagot postázunk. A posta kb 3-4 munkanap alatt kézbesíti. A további szállítási tájékoztatás a visszaigazoló ill az azt követő fizetési értesítésben található!


Neved:
E-mail címed:
Üzeneted:
sm01 sm02 sm03 sm04 sm05
 
Oldalak: [1][2][3][4][5]6[7][8][9][10][11]Összes üzenet:93
#49 Írta: Bárdos Bence 2017-08-30 11:08:21
Tisztelt Cím! Szeretnék rendelni egy felhelyező szerszámot és egyenlőre 200 db gyűrűt, illetve a jövő éveben többet is, ha beválik. A megrendelő fül "egyszerűsége" az utánvét lehetőségének a hiánya miatt érdeklődnék, van e lehetőségünk telefonon egyeztetni? A személyes átvétel hol lehetséges? Semmilyen címet nem találok az oldalon.
#48 Írta: Solar 2017-08-03 11:08:50
T. Szakonyi Lászlóné! Minden bizonnyal ma postázásra kerül a kifizetés feldolgozása után.sm03
#47 Írta: Szakonyi Lászlóné 2017-08-03 10:08:38
Tisztelt Eladó! Tegnap, 2017.08.02 rendeltem önöknél 40 db csirke csőrgyűrűt. Az ellenértékét még ezen a napon át is utaltam. Postai szállítást kértem. Érdeklődnék mikorra várhatom a megrendelt tétel érkezését. üdvözlettel Szakonyi Lászlóné
#46 Írta: Mészár László 2017-07-27 09:07:43
Üdvözlöm! Ismét próbáltam volna elküldeni a megrendelést az egyik válasz,hogy a megrendelés elküldve a másik,hogy a megrendelését nem küldtük el.Esetleg egy telefonszámot nem kérhetnék amin a rendelést le tudnám adni?Köszönöm
#45 Írta: Mészár László 2017-07-27 08:07:03
Üdvözlöm! Ismét próbáltam volna elküldeni a megrendelést az egyik válasz,hogy a megrendelés elküldve a másik,hogy a megrendelését nem küldtük el.Esetleg egy telefonszámot nem kérhetnék amin a rendelést le tudnám adni?Köszönöm
#44 Írta: Mészár László 2017-07-25 13:07:03
Üdvözlöm!Ma délelőtt rendeltem Önöktől csőrgyűrűt!Nem érkezett meg a visszaigazoló email.Ezek szerint akkor a megrendelésem nem került rögzítésre?Várom válaszát!
#43 Írta: Mészár László 2017-07-25 12:07:53
Üdvözlöm!Ma délelőtt rendeltem Önöktől csőrgyűrűt!Nem érkezett meg a visszaigazoló email.Ezek szerint akkor a megrendelésem nem került rögzítésre?Várom válaszát!
#42 Írta: Csurka Lajos 2017-07-14 16:07:07
Köszönöm szépensm03
#41 Írta: Solar 2017-07-14 09:07:44
T. Csurka Lajos Úr! Megrendelése teljesítve, postázásra került amelyről e-mail értesítést kapott. Üdv Solar
  LevélküldésKAPCSOLAT