FX SOLAR GROUP INVEST

 
ISMERTETŐ   MEGRENDELÉS

Tisztelt Érdeklődő!

Mint arról már olvashatott hirdetésünkben, egy kis segédeszközről (csőrgyűrű) van szó, amely madarakra, baromfira (tyúk, kakas, jérce, gyöngytyúk ****25mm-es CSŐRGYŰRŰ és PULYKÁRA 35-mm-es CSŐRGYŰRŰ****) felhelyezése után megakadályozza a mindig problémás tollcsipkedést. A csőrgyűrű nem akadályozza a normál étkezést és ivást. A madarak minden további nélkül továbbra is zavartalanul tudnak enni és inni, erre semmilyen befolyása nincs a gyűrűnek.
Ez a kis eszköz 100% -os megoldást kínál a kannibalizmus és tollcsipkedés ellen.
Vissza jelzések alapján – mivel, csőrük hegyes részének használatát is korlátozza- a tojás evésről leszoktatásban is segítségére lehet a gondos gazdának.

Ezzel a kis anyagi ráfordítással és egyszeri költséggel véglegesen, minden féle más (káros)anyagok a madarak szervezetébe juttatása nélkül, vethet véget a fenti igen nagy problémáknak.
A felhelyezése (lásd a kép) egyszerű, a madár csőrén lévő orrlyukba kell beilleszteni,úgy hogy a felső és alsó csőr közé kerüljön a lapított rész. Ezt pár perc alatt a madár megszokja, fájdalmat nem okozz neki, sem a felhelyezés sem a viselés. Ezútán vissza engedhetjük társai közé. Amennyiben megszeretné rendelni, az oldalon lévő megrendelő kitöltésével ezt megteheti.

Nagyobb mennyiségnél (> 100 db) nagy segítség az alábbi képen is látható -megrendelhető- szerszám, amelyre feltárázva a csőrgyűrűket, gyorsan, pontosan helyezhetjük fel a madarakra!

Várjuk megrendelését!
szerszám

Ára: 15.799.- Huf

tyúk

Klikk!

gyűrű

Klikk!

    Csőrgyűrű

Megrendelését az alábbi megrendelő kitöltésével fogadjuk el! A megrendelő elküldése után visszaigazoló e-mailt kap (kivétel a VIPMAIL és CITROMAIL-es címek) a megrendelésről. Amennyiben az nem érkezik meg önhöz, abban az esetben megrendelése nem került rögzítésre, így teljesíteni sem tudjuk!
A posta költség (50 db-ig) 495.-Ft, 51-db-tól 750.-Ft
A csőrgyűrű 120.-Ft/db ill. csomagolási költség csomagonként 100.-Ft.
Személyes átvétel esetén értelemszerüen készpénz azaz nincs küldés!

A megrendeléssel kapcsolatban a gyakran ismételt kérdések között található tájékoztatás, az oldal bal alján, a fórum részben. Mielött rendel javasoljuk megtekinteni!

Teljes név:
E-mail cím:
Tárgy:
Mobil szám: +36  
Város:
Írányitószám:
Közterület neve:
Közterület jellege: 
Ház szám:
Tyúk,Pulyka,
Szerszám:
Mennyiség: 10-el osztható, 10-20-30 stb
Szállítási mód:
Fízetési mód:
Vlassz
 Kód:
A fenti kód:
  után várjon, a megnyiló ablakra!

A csőrgyűrűt (magán importként € 45.00-ig vámmentessen) magán,hobby állattartók részére tartjuk,értekesítjük ill. biztosítjuk a vásárlás lehetőségét! Amennyiben Önnek ez nem felel meg,nem ért egyet, úgy a NE RENDELJEN ezen oldalon! Egyeztetés a fentiektől eltérő vásárlás esetén előre e-mailban! Amennyiben a MEGRENDELÉS gombot lenyomja elfogadja a fenti feltételeket!

     
Fórum

GYIK:

1: A megrendelést visszaigazoló e-mail-t a levelezőrendszer SPAM mappájában is ellenörizze gyakran oda kézbesítödnek! A megrendelő gomb lenyomása után várjon türelemmel a megnyiló ablakra abban fontos tartalom van.

2: Postai utánvételre sajnos nincs lehetőség, a visszaélések miatt. Egy csomag feladása 1855.-Ft utánvéttel. Sokan nem vették át így az vissza került. A postai feladás költségét nem téritik vissza.Tehát csak és kizárólag előrefizetéssel lehet rendelni!

3: A postai rószaszínű csekk: annyit jelent hogy a megrendelést visszaigazoló e-mailban szereplő adatokkal be kell fáradni a legközelebbi posta hivatalba, ott kitölteni a posta utalványt, a kapott adatokkal.

4: Személyesen Komárom-Esztergom megye (2899) Naszály településen lehet átvenni a megrendelést.Ehhez is szükséges a megrendelés kitöltése, amelyben az átvétellel kapcsolatos információk megküldésre kerülnek. A megrendelést követően a levelező programok SPAM mappáját is meg kell nézni, gyakran oda kézbesítödnek ezen levelek!

5: Szállítás: sikeres megrendelést követően, a fizetés megérkezése (e-mail -es értesítés) után, az azt követő napon minden csomagot postázunk. A posta kb 3-4 munkanap alatt kézbesíti. A további szállítási tájékoztatás a visszaigazoló ill az azt követő fizetési értesítésben található!


Neved:
E-mail címed:
Üzeneted:
sm01 sm02 sm03 sm04 sm05
 
Oldalak: [1][2][3]4[5][6][7][8][9][10][11]Összes üzenet:93
#67 Írta: Szikora Ildikó 2018-01-29 12:01:52
nem kaptam visszaigazoló e.mailt, most nem tudom mi van, újrarendelni nem enged. Segítséget kérek!!!!
#66 Írta: Tóthné Antal Veronika 2018-01-26 09:01:55
Üdv. A mai napon megrendeltem önöktől 30db csőrgyűrűt,az árát is átutaltuk, szeretnék érdeklődni mikorra várható, a szállítási napról nemtaláltam információt. Köszönöm. Üdv. Tóthné
#65 Írta: Bodnár Ödön 2018-01-21 19:01:50
Szeretnék rendelni csőrgyürüt. viszont nem tudom megállapítani, hogy milyen méret a negfelelő, tehát, hogy kell a csőr méretét lemérni. selyemtyukokról nagy méretüről és törpékről van szó. kakasokról és tyukokról. Válaszukat köszönöm : Bodnár Ödön
#64 Írta: Bodnár Ödön 2018-01-21 18:01:51
Szeretnék rendelni csőrgygyürüt. viszont nem tudom megállapítani, hogy milyen méret a negfelelő, tehát, hogy kell a csőr méretét lemérni. selyemtyukokról nagy méretüről és törpékről van szó. kakasokról és tyukokról. Válaszukat köszönöm : Bodnár Ödön
#63 Írta: Pákozdi Márta 2018-01-12 15:01:47
Tisztelt Hölgyem/Uram! A tegnapi napon (2018.01.11.) rendeltem ezen a felületen 100 db TYÚK, CSIBE 25 mm-es csőrgyűrűt. Felugrott az ablak, hogy sikerült elküldeni a megrendelést, de a megadott email címre nem jött semmilyen levél és adat a rózsaszín postai csekk kitöltéséhez. Válaszát várva, üdvözlettel: Pákozdi Márta
#62 Írta: Solar 2017-10-27 16:10:29
Személyesen Komárom-Esztergom megye (2899) Naszály településen lehet átvenni a megrendelést.Ehhez is szükséges a megrendelés amelyben az átvétellel kapcsolatos információk is megküldésre kerülnek. A megrendelést követően a levelező programok SPAM mappáját is meg kell nézni, gyakran oda kézbesítödnek a levelek!
#61 Írta: Lovász Károlyné 2017-10-26 14:10:47
Kérem a postai megrendelés törlését.Személyes átvétel esetén,hol található a telephelyük?Köszönettel:Lovászné
#60 Írta: Ocskóné 2017-10-26 11:10:24
Az a kérdésem, hogy a honlapon nem látható kapcsolat fül. Hol található az Önök telephelye, ha én személyesen szeretnék a helyszínen vásárolni? Tisztelettel: Ocskóné
#59 Írta: Solar 2017-10-26 11:10:31
Tisztelt Lovász Károlyné! Postai utánvételre sajnos nincs lehetőség, a visszaélések miatt. Egy csomag feladása 1855.-Ft utánvétel. Sokan nem vették át így az vissza került. Egy 10 db-os megrendelés pedig 1795.-Ft. Amiből elbukni 1855.-Ft -ot nem nagy biznisz.Tehát csak és kizárólag előrefizetéssel lehet rendelni! ÖN A postai szállítással és postai befizetéssel rendelt.Az elnevezéséből is adódik hogy az ellenértéket a postán kell feladni, régi nevén "rózsaszín csekk"formájában. Amikor a rendelését elküldte a weboldalon megnyíló rendelés összegző ill. sikeres rendelés visszaigazoló ablakban részletes leírás áll rendelkezésre a postai csekk használatáról.
  LevélküldésKAPCSOLAT